Vormgeving

U heeft een uitgave en wil de grafische vormgeving of het DTP werk uitbesteden dan kan Concept Plus uitkomst beiden. DTP en ontwerp van redactie en of advertenties van uw magazine of krant kunnen wij voor u regelen.

Jouw idee voor een reclamefolder, campagne of promotiekrant vertalen wij in een passend ontwerp. Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Onze grafisch vormgever verwerkt het idee en de huisstijl tot een opvallend, aansprekend en herkenbaar ontwerp voor jouw drukwerk. In overleg bepalen we wat u en wat wij regelen.

Grafische vormgeving

Uw uitgave moet natuurlijk de juiste uitstraling hebben voor de doelgroep. Onze grafisch vormgevers kunnen u ondersteunen in het volledige proces.

DTP van uw uitgave

Nadat de stijl van het magazine of de krant is bepaald kunnen wij aan de slag met de opmaak (DTP) van de uitgave. De beelden en teksten worden geplaatst in het juiste stramien.

Planning en deadlines

Wij kennen het proces als geen ander en zijn ons bewust van het belang van het halen van deadlines. Het blad moet klaar, dan zorgen wij dat dit geregeld wordt als wij aangeven dat wij dit doen.

Vormgeving van krant of magazine

Wij werken dagelijks aan magazine, folders en kranten. Dit DTP werk is voor ons minder spannend dan voor jou. Laat je jouw ontwerp door ons maken dan kunnen wij drukwerk van hoge kwaliteit garanderen. Natuurlijk is het belangrijk dat er op de juiste manier rekening wordt gehouden met snijranden en -marges, zodat het eindproduct er netjes uitziet. Één verkeerde instelling kan ervoor zorgen dat een hele oplage onbruikbaar kan zijn. Een eigen ontwerp mag ook, wij controleren deze en zullen het proberen te optimaliseren. Is het bestand echt onbruikbaar dan hoort je het.

Uw planning, onze deadlines

Onze grafisch vormgever kent het proces van foldercampagnes en de verspreiding van kranten. Hij is een van de partijen in het proces die het belang van het halen van deadlines kent, zodat het hele proces van vormgeving volgens planning verloopt. Jij wil dan verspreiden wij zorgen dat we die deadline halen als wij zeggen dit te doen.

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.