Over Concept Plus!

Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Als bedrijf, stichting, vereniging of evenementenorganisatie wil je graag communiceren met jouw publiek. Dat kunnen huidige leden, klanten of medewerkers zijn maar je kunt ook als doelstelling hebben om je naamsbekendheid te vergroten onder een nieuwe doelgroep.

Wie je ook wilt bereiken: wij zorgen voor de totstandkoming ervan. Als uitgever ligt onze basis bij het realiseren van geprinte media als magazines, kranten, personeelsbladen en brochures. Daarnaast hebben we bij Concept Plus! de experts in huis om jouw boodschap op een crossmediale manier over te brengen. Elk medium heeft zijn eigen specifieke eigenschappen waarmee het zichzelf onderscheidt van andere media.

Door onze crossmediale mix van print media, websites en social media in te zetten doet elk medium waar het goed in is. Wij zetten niet de zender maar de ontvanger centraal en zorgen dat jouw reclameboodschap doeltreffend jouw gewenste publiek bereikt.

crossmediale mix van print media, websites en social media

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.