Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep. Wij helpen u graag bij het bepalen van uw doelgroep, onder meer uw verzorgingsgebied en desgewenst gerichte verspreiding op demografische eigenschappen. Is uw product of dienst bijvoorbeeld gericht op woningeigenaren, dan verspreiden wij niet in straten of wijken met louter huurwoningen. Ook daarmee kunt u veel besparen. Wij adviseren u graag.

Naast de vormgeving, het drukken is natuurlijk ook het verspreiden van belang bij het succes van uw uitgave. Wij regelen het bezorgen van uw kranten, brochures en ander drukwerk huis aan huis in de afgesproken plaatsen, regio’s, wijken en postcodegebieden, maar ook afleveren op doormiddel van een adressenbestand is mogelijk. Doordat wij dit voor u kunnen regelen, kunnen wij er op toe zien dat uw uitgave maximaal rendement haalt.

krant of magazine verspreiden read all about it

Verspreiden

Natuurlijk wil u dat uw uitgave gelezen wordt en wordt gezien. Doormiddel van de juiste verspreiding boekt u het beste resultaat en krijgt uw uitgave meer waarde.

Huis aan huis

Kranten en flyers of ander reclame drukwerk wordt veelal huis aan huis verspreid. Zo bereikt u een groot publiek. Dit publiek is algemeen en bevat uiteraard ook lezers die minder hebben met de content.

Controlled Circulation

Magazines, vakbladen of abonnementsbladen worden gericht verzonden naar klanten en lezers. De bladen worden gecontroleerd verspreid, dit gebeurd aan de hand van een adressen bestand.

Verspreidings mogelijkheden

Het verspreiden van uw uitgave of het drukwerk is mogelijk op verschillende manieren. Controlled Circulation, huis-aan-huis, maar ook via verspreidpunten is mogelijk. Natuurlijk heeft u zelf een idee over de verspreiding van het drukwerk. Concept Plus heeft daarnaast jarenlange ervaring met het uitgeven en verspreiden van drukwerk, misschien kijken wij anders tegen het verspreiden aan. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.