Vacature Media Adviseur / Telefonisch advertentieverkoper

Word jij onze nieuwe verkooptijger?

Concept Plus Media is sterk in beweging en daarom hebben wij behoefte aan gedreven medewerkers met een commerciële inslag. Jij kent de kracht van advertenties en bedrijfsreportages en weet dit zonder moeite te vertalen naar een overtuigend verhaal richting ondernemers uit iedere branche. Aandacht is immer voor ieder bedrijf belangrijk! Je bent in staat snel te schakelen en tijdens het gesprek kansen te bepalen. Assertief, resultaatgericht en communicatief vaardig zijn kernwoorden die jou als adviseur en verkoper omschrijven!

Heb je een goede werkhouding en ervaring in telefonische advertentie verkoop? Stuur dan meteen een sollicitatiebrief + cv.
(Sollicitaties zonder aantoonbare ervaring op het gebied van telefonische advertentie verkoop worden niet behandeld)

Wat we te bieden hebben?

Wij bieden een leuke uitdagende baan, prima werksfeer, met doorgroeimogelijkheden, je werkt in een leuk team, hebt een grote mate van vrijheid, waar een prima beloning tegenover staat op basis van resultaat. Hoe hoog je de lat legt bepaal je zelf.

Wat vragen wij?

– Je legt- en onderhoudt contacten met bedrijven en instellingen voor het plaatsen van beschikbare commerciële ruimte in onze uitgaven.
– Je hebt een goede telefoonstem, je bent in staat de boodschap duidelijk over te brengen en je bent gericht op het sluiten van de order.
– Je hebt enig gevoel met gedrukte media en het reclamevak en verkopen zit je in het bloed.

Concept Plus Media zoekt medewerkers voor onze vestiging in Emmen. Herken je jezelf in dit profiel?

Neem dan contact op met Niels van der Scheer.
Tel. 06-53 168 400 of stuur een e-mail met je cv naar info@conceptplusbv.nl.

Wil je eerst meer informatie hebben? Schroom dan niet om ook even contact op te nemen!

Soort dienstverband: Parttime, Fulltime, Bepaalde tijd

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.