Acquisitie

De tijd dat uitgevers advertentie acquisitie zagen als het verkopen van een stukje wit papier ligt inmiddels al lang achter ons. Uitgeefconcepten bestaan tegenwoordig uit vele manieren waarop marktpartijen hun doelgroepen kunnen bereiken. De mix tussen on- en offline is natuurlijk een onmisbaar aspect van elk uitgeefconcept geworden. Maar ook de combinatie van traditioneel adverteren en slim gebruik maken van branded content is hierbij van groot belang. Beide aspecten zorgen ervoor dat adverteren veel meer is dan invulling geven aan het stukje wit papier waarvoor betaald is. Adverteren is samenwerken.

Advertentie acquisitie
Uw advertentieverkoop uitbesteden? Wij zorgen voor de acquisitie van uw tijdschrift, magazine of krant. Heeft u een (online) tijdschrift, vakblad, magazine of krant, maar lukt de verkoop van de advertenties niet? Of zoekt u tijdelijk verkoop-ondersteuning? Zorg dan voor een concept met iets extra’s. Concept Plus beheerst het vak van advertentieacquisitie. We hebben ruime ervaring in de advertentieverkoop voor zowel print, online en events. Wij benaderen onze bedrijven zoals wij ook benaderd willen worden.

Acquisitie - telefonische verkoop

Telefonische verkoop

U zoekt een bedrijf dat de acquisitie voor uw uitgave kan doen? Concept Plus is de specialist in telefonische verkoop in Drenthe. Naast acquisitie voor klanten doen wij het ook voor onze eigen uitgaven.

Advertentie verkoop

Advertentieverkoop is een vak apart, Concept Plus is hierin gespecialiseerd. Wij kunnen uw uitgave naar een hoger niveau tillen en zorgen voor lagere kosten omdat deze gedekt worden door advertenties.

Volledige traject

Omdat Concept Plus ook een uitgever is kennen wij het volledige traject van planning, verkoop, vormgeving, drukken en verspreiden als geen ander en weten dat deadlines halen een must is.

Meer dan acquisitie

Meer rendement
Wij denke graag mee met uw bladformule en lezersprofiel. We zijn immers zelf ook uitgever. Met een professionele mediakit onder de arm verkennen wij voor u de markt en zorgen voor een goede verkoop voor uw publicatie. Wij kennen de markt en hebben jarenlange ervaring zo kunnen wij u verzekeren van een goed rendement.

Het complete proces
De werkwijze van Concept Plus levert u voordelen op. Wij denken met u mee, omdat wij voor een lange samenwerking gaan. Doordat wij alles in eigen huis hebben kunnen wij alles voor u regelen van vormgeving, redactie, acquisitie en door onze contacten in de markt kunnen wij ook het drukken en verspreiden voordelig voor u regelen.

- Emmen - Drenthe

Uw advertentieverkoop uitbesteden? Wij zorgen voor de acquisitie van uw tijdschrift, magazine of krant. Heeft u een tijdschrift, vakblad, magazine of krant?

Diensttype: Acquisitie, telefonische advertentieverkoop

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.