Drukwerk

Wij kennen alle gerenommeerde drukkers in Nederland en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw vraag tegen de scherpste prijs. Heb je zelf al een ontwerp en wil je dit door ons laten drukken? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor jou verzorgen. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Maatwerk in drukwerk, wij staan jou bij met kennis en advies

Wilt u een grote partij reclamedrukwerk op standaard papier met een ‘normaal’ formaat? Dan leveren wij jouw drukwerk tegen een verrassend scherpe stuksprijs. Wij doen zaken met diverse drukkerijen, zodat wij altijd op zoek kunnen naar de voordeligste oplossing. 

Drukwerk - advies voor drukwerk

Scherpe prijzen

Doordat wij contacten hebben met veel verschillende drukkers kunnen wij voor u scherpe tarieven hanteren. Voor alle drukwerk is wel een specialist te vinden die het voor de “juiste” prijs kan regelen.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Drukwerk advies

Door onze uitgebreide ervaring met het laten drukken en verspreiden van bladen, kunnen wij u hierover ook goed adviseren. Uiteraard is dit advies vrijblijvend.

Flyers, folders en brochures/magazines zijn de meest voorkomende producten die huis-aan-huis bezorgd worden. Daarom hebben we die producten hieronder uitgelicht. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enzovoorts.

Flyers

Een flyer is een , enkel- of dubbelzijdig bedrukt, ongevouwen vel papier,. Het formaat is meestal A5 of A4. De kosten van het drukken zijn relatief laag, waardoor het een interessant product is om in grote oplages te verspreiden. Voor het bestellen van flyers gaat u naar onze shop.

Folders

Een folder is een groot dubbelzijdig bedrukt vel papier dat één of meerdere keren gevouwen is. Het eindformaat is meestal A4 en een stuk gebruiksvriendelijker. Er zijn verschillende manieren om een folder te vouwen. De vouw genaamd “kruisslag” is een veelvoorkomend exemplaar. Uiteraard behoren andere vouwvormen ook tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een enkele vouw (staand of liggend), zigzag, luik of wikkel. Vanwege het grote aantal mogelijkheden is het voor ons onmogelijk deze gegevens in een tabel te tonen.

Brochures/magazines/kranten

Een brochure/magazine of krant ontstaat door het samenvoegen/-binden van meerdere bedrukte vellen. Meestal gebeurt dit binden door te nieten of te lijmen. Er ontstaat een soort “boekje”. Indien gewenst kan de omslag op iets dikker papier gedrukt worden, wat het imago en de levensduur ten goede komt. Bij kranten is het niet mogelijk verschillende papiersoorten te gebruiken in een krant.

Onze drukwerk en print producten 

Wij richten ons op producten die ontworpen, gedrukt en verspreid moeten worden, veelal huis aan huis. Natuurlijk kun je contact met ons opnemen voor ander drukwerk. Voorbeelden van ontwerpen drukwerk die wij voor je kunnen regelen: Flyers, folders, evenementenkranten, reclamefolders, brochures, cheques, promotiekranten, reclameborden, posters, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen. 

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.