Redactie & fotografie

Uw bedrijf is constant in beweging, er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van. Wij kunnen u hierbij helpen en ervoor zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf wordt vergroot.

Redactie

Een goede tekst schrijven is een vak apart. Wat wilt u bereiken, wie wilt u bereiken, wat wilt u precies vertellen en welk beeld wilt u dat het oproept. Het zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat wij voor beginnen met schrijven. Dan volgt de opbouw en vervolgens de toon. Het geheel is medebepalend voor het succes en het resultaat van uw artikel. Wij nemen contact met u op, waarna er een telefonisch interview zal worden afgenomen. Het artikel zal vervolgens naar u worden gestuurd, waarbij u de mogelijkheid heeft om wijzigingen door te geven. Op deze wijze is het artikel volledig naar uw wens.

redactie en fotografie

Fotografie

Prachtige foto’s van uw bedrijf met een professionele reportage. Concept Plus staat voor het natuurlijk in beeld brengen van u bedrijf. 

Teksten

Een goede tekst schrijven is best lastig. Wij realiseren uw wensen tot een pakkende tekst, waarin uw bedrijf goed naar voren komt.

Ontzorgen

Voor grote en kleine bedrijven is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn, zowel online als offline. Echter merken wij dat veel bedrijven hier geen tijd voor hebben. Wij kunnen uw helpen met tekst en beeld.

Fotografie

Laat zien wat u als bedrijf te bieden heeft. Bent u bezig met een nieuwe website, brochure of jaarverslag en wilt u dit met beelden versterken? Dan doen wij dit met een sfeervolle bedrijfsreportage. Hierbij kunt u denken aan een foto van het pand, portret, uw werknemers, producten, mensen in actie en eigenlijk alles wat uw klanten van uw bedrijf willen zien. 

Wij denken hierbij graag met u mee over hoe wij bepaalde zaken in beeld willen brengen, zodat ze uw verhaal vertellen en versterken. Deze bedrijfsreportages spelen zich af op een door u gewenste locatie. Informeer gerust wat wij voor u kunnen betekenen. 

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.