Aanleverspecificaties

Deze informatie is bedoeld om te komen tot een storingsvrije verwerking van uw drukwerkopdracht. Concept Plus Media adviseert aanlevering van drukgerede Certified PDF.

Per WeTransfer

Voor grotere bestanden kunt u gebruik maken via Wetransfer. U kunt daar bestanden uploaden met maximum grote van 2GB. Let wel op! Uw bestanden zijn daar +/- 2 weken beschikbaar, daarna worden ze verwijderd. Bestanden kleiner dan 15 mb gelieve te sturen per mail.

Per E-mail

Maximale bestandsgrootte van 15 mb.

Via FTP

Grotere bestanden kunnen via onze ftp-server verstuurd worden. Neem contact met ons op voor verdere informatie. Bij aanlevering via ftp graag een voorbeeldprint aanleveren.

Bestandsformaten

  • PDF (geschikt voor drukwerk, of beter: Certified pdf)
  • TIFF (resolutie minimaal 300 dpi op 100% plaatsing)
  • EPS (gebruikte lettertypes aanleveren of outlines maken)
  • INDD (InDesign CS6 of hoger, gebruikte lettertypes en illustraties aanleveren (Indesign pakket met alle koppelingen en fonts))
  • AI (Adobe Illustrator, gebruikte lettertypes aanleveren of outlines maken (aanleveren als ai pakket))
  • PSD (Adobe Photoshop, resolutie minimaal 300 dpi bij 100%, gebruikte lettertypes aanleveren)
  • JPEG (100% Kwaliteit, groter dan 1 Megapixel)
  • BMP
  • DOC (MS Word): alleen tekst.

Voor alle afbeeldingen geldt: geen RGB afbeeldingen gebruiken, maar CMYK. Indien er RGB afbeeldingen worden aangeleverd, zullen deze door ons worden omgezet naar CMYK. Hierdoor kunnen kleurafwijkingen ontstaan. Géén beelden aanleveren geplaatst in Word, Powerpoint en Excel. Deze los aanleveren. Indien bestanden niet op de juiste wijze worden aangeleverd, zullen wij in overleg met u naar een oplossing zoeken. Indien wij correcties of aanpassingen moeten uitvoeren, kunnen wij kosten in rekening brengen.

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciële ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.