Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Thuis in Emmen e.o.

De krant Thuis In Emmen e.o. heeft nog een aantal ‘zusjes’ in andere regio’s. Zo wordt de krant ook uitgegeven in het Vechtdal gebied, Meppel, Noordoostpolder en Assen. Via onze ‘dochter’ Thuis In Media verschijnt Thuis In ook in Zwolle en Hoorn.

De kranten verschijnen 4 keer per jaar. Het is een sfeervolle krant met allemaal leuke verhalen van ondernemers die iets te vertellen hebben over hun bedrijf, activiteiten/diensten, producten en waar ze trots op zijn. Nice to know informatie waarbij de lezer geïnspireerd wordt door foto’s van de ondernemer / onderneming en het verhaal erachter. Een soort Facebook, maar dan voor ondernemers op basis van herkenning en nieuwsgierigheid.

De verspreiding is huis aan huis in de betreffende regio in nauwe samenwerking met de lokale huis aan huis verspreider.

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
lynda course free download
download samsung firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course
Neem contact op