Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Golf & Business Drentsche Golf & Country Club

Golf & Business is het relatie magazine van DG&CC in Assen, waarin vooral aandacht wordt besteed aan de Businessclub en haar leden. Bedrijfsleden kunnen zich door middel van een bedrijfsreportage of advertentie profileren. Daarnaast wordt door de DG&CC informatie gegeven over het voorbije & toekomstige Businesscup jaar.

Golf & Business verschijnt 1 keer per jaar in de maand april op de eerste Businesscup

Verspreiding op de eerste Businesscup in april van ieder jaar en naar alle relaties, sponsoren, bedrijfsleden en leveranciers van de DG&CC.
Daarnaast wordt het magazine gebruikt als promotie voor geïnteresseerden.

Neem contact op