Welkom op de website van Concept Plus!

Welkom op de website van Concept Plus!

Concept Plus! adviseert over de totstandkoming van de uitgave, conceptontwikkeling, verzorgt de vormgeving en lay-out, organiseert de advertentieverkoop, produceert de gedrukte- of digitale uitgave, draagt zorg voor de verspreiding en bewaakt uiteraard de kwaliteit. Samen met de opdrachtgever worden keuzes gemaakt voor de inhoud en vormgeving. Dat betekent overigens niet dat Concept Plus! de uitstraling van uw uitgave bepaalt. Die bepaalt u zelf! Concept Plus! levert volgens uw (huisstijl)wensen en eisen die van tevoren afgesproken zijn.

Uitgeverij

Als uitgever worden wij gevraagd door verschillende bedrijven en evenementen om kranten, magazines en brochures te produceren.

Acquisitie

Acquisitie van commerciƫle ruimte in kranten en magazines voor klanten. Wij verzorgen de telefonische advertentieverkoop voor uw uitgave.

Drukwerk

Wij zijn gespecialiseerd in kranten, magazines en brochures. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor het drukken van (ansicht)kaarten, briefpapier, enveloppen, posters, visitekaartjes enz.

Verspreiden

Voor maximaal effect van uw uitgave is het zaak om uw drukwerk zo effectief mogelijk te verspreiden onder uw doelgroep.

Vormgeving

Wij weten uit ervaring met vormgeven hoe jouw krant of magazine extra opvalt bij jouw doelgroep, binnen de mogelijkheden van betaalbaar drukwerk.

Redactie & fotografie

Er is veel te vertellen en dat wilt u graag naar buiten brengen. Maar hoe? Door gebrek aan tijd en ervaring met tekst of fotografie komt het er vaak niet van.