Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Recreatief Totaal (Platform voor Trends & Noviteiten in Leisure)

Recreatief Totaal, het platform voor de manager in de vrije tijd en recreatie-branche.

Het platform biedt praktische informatie, nieuws en noviteiten, aansprekende praktijkvoorbeelden en reportages voor en van bedrijven in recreatie en toerisme. Recreatief Totaal is onafhankelijk van brancheorganisaties en bedrijven en besteedt aandacht aan de gehele recreatieve markt, van groot tot klein. Voor alle soorten recreatieparken, attractieparken/center, kampeerbedrijven, bungalowparken, accommodaties in Nederland en België. Recreatief Totaal is het platform voor de recreatie-sector.

We bieden een compleet platform voor het laatste recreatienieuws i.s.m. Pretwerk. Bedrijven kunnen meeliften op dit platform door het plaatsen van bedrijfsreportages, advertenties, banners en een bedrijfsprofiel op de bedrijvenindex pagina in het magazine en/of website. Daarnaast wordt 6 per per jaar een nieuwsbrief verzonden.

Het crossmediaal inzetten van marketing past in de huidige on- en offline media.

Het magazine Recreatief Totaal verschijnt 6 keer per jaar in de maanden februari, april, juni, september, november en december en wordt vaak gekoppeld aan een (internationale) beurs.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
free online course
download redmi firmware
Download WordPress Themes Free
free online course
Neem contact op