Recreatief Totaal (Platform voor Trends & Noviteiten in Leisure)

Recreatief Totaal, het platform voor de manager in de vrije tijd en recreatie-branche.

Het platform biedt praktische informatie, nieuws en noviteiten, aansprekende praktijkvoorbeelden en reportages voor en van bedrijven in recreatie en toerisme. Recreatief Totaal is onafhankelijk van brancheorganisaties en bedrijven en besteedt aandacht aan de gehele recreatieve markt, van groot tot klein. Voor alle soorten recreatieparken, attractieparken/center, kampeerbedrijven, bungalowparken, accommodaties in Nederland en Belgiƫ. Recreatief Totaal is het platform voor de recreatie-sector.

We bieden een compleet platform voor het laatste recreatienieuws i.s.m. Pretwerk. Bedrijven kunnen meeliften op dit platform door het plaatsen van bedrijfsreportages, advertenties, banners en een bedrijfsprofiel op de bedrijvenindex pagina in het magazine en/of website. Daarnaast wordt 6 per per jaar een nieuwsbrief verzonden.

Het crossmediaal inzetten van marketing past in de huidige on- en offline media.

Het magazine Recreatief Totaal verschijnt 6 keer per jaar in de maanden februari, april, juni, september, november en december en wordt vaak gekoppeld aan een (internationale) beurs.

  • Soort Magazine
  • Formaat A4
  • Kleur FC
  • Verspreiding Controlled circulation

Wat regelen wij Acquisitie, drukken, verspreiden, vormgeving, redactie, projectbegeleiding