Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Vacature: Telefonische advertentie verkoper!

Concept Plus! is sterk in beweging en daarom hebben wij behoefte aan gedreven medewerkers met een commerciële inslag. Concept Plus! zoekt mensen die vanuit ons kantoor commerciele ruimtes aan bedrijven willen verkopen in diverse uitgaven (kranten en magazines voor diverse doelgroepen). Heb je een goede werkhouding en ervaring in telefonische advertentie verkoop, stuur dan een sollicitatiebrief + cv per e-mail naar n.scheer@conceptplusbv.nl (Sollicitaties zonder aantoonbare ervaring op het gebied van telefonische advertentie verkoop worden niet behandeld) Wij bieden een leuke uitdagende baan, prima werksfeer, met doorgroeimogelijkheden, je werkt in een leuk team, hebt een grote mate van vrijheid, waar een prima beloning tegenover staat op basis van resultaat. Je legt- en onderhoudt contacten met bedrijven en instellingen voor het plaatsen van beschikbare commerciële ruimte in onze uitgaven.

Je hebt een goede telefoonstem, je bent in staat de boodschap duidelijk over te brengen en je bent gericht op het sluiten van de order. Je hebt enig gevoel met gedrukte media en het reclamevak en verkopen zit je in het bloed. Concept Plus! zoekt medewerkers voor onze vestiging in Emmen.

Herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Niels van der Scheer. Tel. 06-53 168 400 of stuur een e-mail met C.V. naar n.scheer@conceptplusbv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *