Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Vacature: Telefonische advertentie verkoper!

Concept Plus! is sterk in beweging en daarom hebben wij behoefte aan gedreven medewerkers met een commerciële inslag voor onze vestiging in Emmen. Concept Plus! zoekt mensen die vanuit ons kantoor commerciële ruimtes aan bedrijven willen verkopen in diverse uitgaven (kranten en magazines voor diverse doelgroepen).

Heb jij een goede werkhouding en ervaring in telefonische advertentie verkoop? Stuur dan een sollicitatiebrief + cv per e-mail naar n.scheer@conceptplusbv.nl.
(Sollicitaties zonder aantoonbare ervaring op het gebied van telefonische advertentie verkoop worden niet behandeld).

Wij bieden een leuke, uitdagende baan, een prima werksfeer met doorgroeimogelijkheden en een gezellig en leuk team met enthousiaste en gedreven collega’s. Daarnaast heb je een grote mate van vrijheid, waar een prima beloning tegenover staat op basis van resultaat. Je legt- en onderhoudt contacten met bedrijven en instellingen voor het plaatsen van beschikbare commerciële ruimte in onze uitgaven. Tot slot heb je een goede telefoonstem, ben je in staat om de boodschap duidelijk over te brengen en ben je gericht op het sluiten van de order. Je hebt enige feeling met gedrukte media en het reclamevak en verkopen zit je in het bloed.

Herken je jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Niels van der Scheer. Tel. 06-53 168 400 of stuur een e-mail met C.V. naar n.scheer@conceptplusbv.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *