Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Salland Recreatiekrant

Deze krant wordt is samenwerking met Marketing Oost uitgebracht en verschijnt 2 keer paar jaar in de maanden april en juli. In de krant staan allerlei evenementen die gedurende een bepaalde periode plaatsvinden in de regio Salland. Bedrijven hebben de mogelijkheid zich in de krant te presenteren door middel van een bedrijfsreportage of advertentie aan toeristen die Salland bezoeken en de krant gebruiken om hun activiteiten gedurende hun verblijf te plannen.

De verspreiding vindt plaats op ca 200 verspreidingspunten (VVV’s, campings, vakantieparken, recreatie parken etc. in Salland.

Neem contact op