Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

INSIDE Magazine

Huwelijk, geboorte, scheiden, overlijden, financiën, lifestyle, house, fashion, cars en food: het zijn de thema’s die centraal staan in INSIDE magazine. INSIDE Magazine is een luxe leestafelblad met een vernieuwende, opvallende uitstraling. Wij zijn trots op ondernemend Zuidoost Drenthe e.o. en laten jou graag zien wat deze regio’s te bieden hebben. Wij publiceren ‘verhalen’ van de ondernemers over hun bedrijf die inspireren en je op vernieuwende ideeën brengen.

Wij laten de ondernemer aan het woord.

INSIDE Magazine verschijnt 2 keer per jaar in het voor- en najaar en wordt verspreid onder de deelnemende bedrijven in het magazine en op diverse leestafels.

Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course
download mobile firmware
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
Neem contact op