Als uitgever behoort het vervaardigen van o.a. magazines, kranten, personeelsbladen en brochures tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar het medialandschap verandert en consumenten nemen geen genoegen meer met één hapklare reclameboodschap. Daarom zorgen wij dat uw print uiting altijd een sterke koppeling heeft met online media. Dat doen wij onder andere door het vervaardigen van websites maar ook door het opzetten van reclamecampagnes op sociale media. Concept Plus! weet waar de kracht van elk medium zit én hoe jij deze krachten kunt bundelen om jouw boodschap gericht over te brengen op jouw doelgroep.

Brandweerinformatie magazine Het Noorderlicht

Het Noorderlicht is het brandweerinformatie magazine voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. In het magazine wordt aandacht besteed aan (nieuwe) brandweerkazernes, jubilarissen, bijzondere feiten en worden personen in het zonnetje gezet door hier speciale aandacht aan te besteden. 

Het Noorderlicht verschijnt 4 keer per jaar in de maanden maart, juni, september en december en wordt verspreidt onder brandweerlieden, brandweerkazernes, overheden en brandweer gerelateerde organisaties.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course
download lenevo firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
Neem contact op